Hjelp

Trenger du hjelp med registrering eller å komme i kontakt med en vakt?

Hjelp med registrering / innlogging

Vi har nå over 1000 registreringer og registreringen virker. Hvis det skal våre håp om at vi skal klare å hjelpe deg, så må du gi detaljert beskrivelse av problemet er. Legg gjerne med skjermdump som viser problemet.

Hvis det eneste du oppgir er "Klarer ikke å registrere meg" og skriver i detaljert beskrivelse:
  • "Får ikke registrert meg"
  • "Virker ikke"
  • "Feil under registrering"
  • "Hvorfor får jeg ikke registrert meg?"
eller lignende, så trenger du ikke å sende inn skjemaet. Vi kan ikke gjette oss til hva som ikke virker og må ha mer detaljert beskrivelse for å kunne hjelpe deg.
Hvis problemet ditt er at din aktivering har gått ut på tid så kan du be om ny e-post her: https://eros.no/resend-activation

Hensikten med registrering av e-post er å luke ut automatiske script som registrerer falske brukere. Ved at du tar kontakt med oss gjennom dette skjemaet er god nok bekreftelse på at du er ekte menneske. Vi er ikke vanskelige og vil sansynligvis godta din bruker, hvis du har klart å oppgi riktig e-post/brukernavn i dette skjemaet. Siden du aldri fikk den opprinnelige e-posten er det derfor små sjanser for at du får e-post fra oss om at nå er alt OK. Du får derfor prøve å logge inn "om en stund" / "ikke alt for lenge", så er sansynligheten stor for at kontoen er åpnet.
Se i spam-folderen og se om e-posten ligger der. Fortell oss hvor du har e-post og hva spamfolderen heter hos din e-post leverandør.
Info til de som har problemer med CAPTCHA (anti-robot/spam sjekk): Vi har nå over 1000 fullførte registreringer og folk logger seg på hele tiden. Rutinene ser ut til å virke. Hvis du er en av de som likevel ikke klarer å logge deg på så peker det dessverre i retning at det er noe feil i din ende. Det kan være verdt å slette cache i browseren eller prøve en annen browser. Både Chrome og Firefox fungerer fint, men også en lang liste andre browsere (PC/Mac/Mobil/Nettbrett - Android og iOS). Sjekk gjerne PCen din for malware/spyware/virus. Prøv også å lukke browseren helt og start på nytt. En restart av PCen skader heller ikke.

Her kan du legge med skjermdump av problemet ditt.

Fyll ut skjemaet og send inn. Hvis du har klart å registrere deg så kan du gå til denne linken: https://eros.no/members/. Klikk på fanen Vakter og send en melding til en av vaktene. De kan også hjelpe.